gäsp..

Lördag morgon och vaknar utsövd..precis vad tanten behövde...värmen är höjd i lägenheten, tack och lov... world aids day igår..tänkte på alla härliga som är borta..

Puss på er.. nästa år ska jag börja i tid och göra något (igen) har haft paus i 2 år med 1 dec. Om jag signalerar att jag ska göra nåt, så brukar andra haka på.. blir typ tävling då..ahhahahah.. fusk och mygel galan har inte gjort något på evigheter..ja det finns en sån.. tyvärr! Nog om det.. idag blir det sy,shoppa,fixa till kunder.. se nblir det mys och åter MYS..djAr i Natt på Spy Bar 01-05, så då blir det äta,sova innan det.. Kul!  kommer bli en draginspirerad natt,då Daff och partner hämtade upp dragkläder hos mig igår..och lite annat.. KUL KUL...   ska fixa med lite musica också i vanlig ordning... Har ny peruk, natten till ära... 

Igår provfilmade jag jööö, gick som smort..och fick jobbet!  De ringde på direkten, när jag var på väg hem... blev jätteglad... mindre roll med repliker,men Svt och typ humor..

Tack för det.. i love it!!  har så klart eventspelning samma dag,men på kvällen/natten... fixar sig...degen ska in och hyran ska betalas..

Snart är det lucia dax igen... mina fina gamla isbjörnar.. guu så kul man haft med dem...  så många roliga lussetåg som jag fixat ihop..HURRA säger jag bara...

Nää puss lördag!! 

337394 10150515791718086 268674959 o

instagram logo ny

facebook logo

youtube logo