hallo monday

tr.ttnäsan somanade kl 18 igår, efter avslutat filmjobb..hahahhaha som ett barn, vilken dygnsrytm..huvudsaken man sover, så är det jööö... vaknade 05 idag..perfekt! 

mycket på lilla schemat, så är det bara..tuta o köra helt enkelt...  nu på morgonen kommer det någon inför målning/fixning av min lägenhet osv...  kommer inte kunna bo hemma på minst en vecka.. känns lite udda....så klart jag planerat in allt själv...  drar igång nästa vecka... så en del förutom jobbgrejor att styra upp denna veckan..

Japp...   Igår vid inspelningen, väldigt kul extra jobb en Söndag.. Inga inspelningar den här veckan.. skönt! dubbelgig på Lördag med peruken på "svaj" 

Tips:  På Fredag är jag med i serien Agenterna på Svt, utan smink i för små kläder ..barn,ungdoms serien ! Kort insats som badvakten Rita !! Ska inte se själv.. kommer se ful,äcklig och "läbbig ut" ..  har ingen bild helelr för den delen, en cåma kostymör,sminkmänniska som jobbade..  men spela roll.. de var nöjda med mig... thats it! Kul var det också...   NU blire frulle,damsuga,moppa golv,skura badrum och f-n  hans moster i minst 3 h framöver...  tänkte aldrig mera fixa städhjälp o få en betalningschock som sist i Maskeradaffären.. nää f-n heller...  

bilden  från inspelning i veckan, kan inte vända bilden... jeval fittblogg!! 

 

IMG_0768.jpeg

 

 

instagram logo ny

facebook logo

youtube logo