Torsdag

fukt,lite sol och är på hugget..igen.. åska i natt, blixtar och dunder...ska iväg på möte och sen träffa kunder inför kommande spex/jobb..

bästa återhämtningen är att inte träffa nån, bara göra sitt och sova ... redor för helgen alla gig och gbg nästa vecka..lite ledighet hägrar också..bada,slapp lite..och skriva..längtat efter att fortsätta med mitt lilla projekt... klar innan nyår är mitt mål...  bara bocka av sen på min bucketlist..

fått tillbaka matlusten igen,tack och lov..man blir så himla trött av att inte äta... sant!  fet och ful, men måste äta nyttigt också... vitaminer är A och O fär mig... 2 sep. drar träningen igång igen..oavsett väder... Längtar till hsöten, förlåt..men älskar den... min tid...  kärleken då? lika med noll! hahhahah

blir bäst så..inte massa tjafs och onödig tid till spillo..= sant!  Inför hösten blir det same,same same...  tar det cool...Tar det som det kommer helt enkelt..

trivs ju överallt jag jobbar nu... har lite nya projekt också..så klart..återkommer om det.. knäpptyst om allt nu för tiden.. lika bäst...

Guu vad glad jag är för låten och videon...  kommer pumpa på i 180 hela göteborgsveckan

35832928 10155272279861353 3397668793013501952 n

 

 

instagram logo ny

facebook logo

youtube logo