hej hej

fredag, matt som en trasa..hahahhaha...  tvättar nödvändigheter inför helgens alla gig... blir lite sömn..men bryr mig inte..glad för de roliga jobben.. 

drar igång på Grand Central idag kl 17!! Aw..höstens första för min del...  är kul... glada som firar fredag med tidig AW sen hem till familjen.. 

5 bra deltagare redan klara och godkända till våran dragqueen of the year ..kul... långt kvar ännu...  

länk till artikeln

För övrigt tog det 25 min. att avboka sitt konto på urusla filmkanalen Cmore, på flit det är så... orksa mallorca betal 149:- i månaden på pytteliten filmruta med pyttetext,dåligt lju.. usch... länge leve Netflix.. levererar alltid...  99:- i månaden, man kan  då bara se i iphonen..  fungerar  top noch! 

För övrigt ska jag rodda med musik i vanlig ordning,sova lite till när tvätten är klar...  måste dra kl 16 idag för att hinna i tid... fredagstrafik kära vänner.. och vasagatan är avstängd för bussar!! och trafik...  så det blir t-bana i rusningen eller gå från närmaste busshållplats.. jorden remmar och jag bekymrar mig över min älskade bussar.. senare i natt till Spy Bar blir det enklare  både hem och tillbaks...  rebecka o fiona har release på sitt nya album på Laroy ikväll/natt.. såg på facebook

så det blir nog livat en trp ned...  slutat med gästlistor o shit f.o.m idag... sån jävla ångest att hålla på med.. hatar det..  så nu har jag slutat f.o.m idag!

 alla  scandic hotellen kommer ha vegburgaren, det är coolt... 40897078_1975368062485948_4926350797299515392_n.jpg

 

instagram logo ny

facebook logo

youtube logo