torsdag

sovit som en död, helt orlogt härligt..ältar som vanligt min sovstatus..drömmer helt hysteriskt myclet just nu, helt vansinniga drömmar! typ samma tema alltid med lite variatironer..ska åka iväg, måste packa snabbt! hysteri med felra inblandade..flera elaka falska som viskar bakom ryggen om "hemlig jobb"

som jag inte får vara med på.... ingen säger när flyget ska gå.. det fattas grejor till nån show som ska göras, långt borta någonstans??  så vidrigt för ett kontrollfreak som jag ändå är.. vaknade med skallebang och låsta käkor, asförbannad! men blev lycklig efter ett par minuter, slipper de där människorna jag dragit runt med i åratal... solokvist!! yes!!! så nu är  det altlså Torsdag, ska på möten..rodda grejor på stan och sen Dj:a 17-20.30 

image005

såna här mailar de till en,så man kan köra in överallt... idag ska jag dJa utan att vara utklädd, utan peruk osv... kommer kännas konstigt, men ev. en lättsammare peruk..inga brillor och svarta kläder ala mig själv... hahahahah..inga problem,,men måste testa i alla fall... för övrigt går detoxen bra, halvdan abstinens, så till helgen är jag nog pigg igen.. gör grönadrinkar i nyköpt blender på media markt, fick en kosntig först som gick sönder på dirketen.. var och lämnade tillbaks, inga problem..toppen service av personalen på Media Markt i Gallerian... gillar Gallerian jättemycket, och de bygger ännu bättre och ännu mera..  love it!

Nää grön smoothie, in i duschen och iväg... 

 

 

 

 

instagram logo ny

facebook logo

youtube logo