MÅNDAG

Upp och hoppa din gamla råtta, klockan är 06. 00 pIp! Ja snart i alla fallan, om exakt 10 min. Precis beställt grejor från Apotea, världens bästa..

Hämtas i en box ikväll i en butik, hur bra är inte det... välja i lugn och ro,inte glömma nåt,ingen kö och snabbt! Älsk så mycket!! Varför är jag uppe klockan sex, jo sovrapporten är: somnade klockan halv åtta typ igår, spelar ingen roll när man sover..bara man gör det!  Hungrig som en varg, måste köra ihop en smothie..tipset är: OBH Nordica, med glaskanna! superduper! finns på Elgiganten! Köpt i Gallerian, superservice.. köpte en annan modell som var trasig med plastkanna.. öhh..som man skulle gänga/skruva fast... fick byta direkt!! Tack Elgiganten i Gallerian.. Och i veckan inna nfredag får jag hjälp med nya Usbminnen/musik..  styrde upp igår via en annan dj, en ung kille som är jätteduktig och trevlig....Händer att jag tipsar om honom när jag inte kan själv i Stockholmsområdet..  privata fester...  man ska supporta ungdomen som är ambitiösa.. så är  det bara.. jajamensan.. 

För övrigt idag så blir det bara nödvändigheter som ska roddas...  slappa resten av tiden.. Ledig Måndag helt enkelt.. 

Lite fix med Dragqueen of the year blri der också..Fredag 9 Nov. it is!!  på bästa haket Backdoor!! 8 dragqueens är klara, det är max antal..

vi har fått ovanligt mycket anmälningar, så valdes 8 ut..  Kommer bli en härlig kväll/natt.. 

 

 

instagram logo ny

facebook logo

youtube logo