LÖRDAG---

Tillbaks i stan, och förlåt för blogguppehållet..hektiska dagar (milt sagt) i Visby och Almedalen..+ hatar min jeavla bärbara PC..

Druckit vatten,ätit micropizza och drickYoghurt till förbannelse..+ lchfknäcke med räkost non stop! Pratat så mycket,dj:at non stop..åkt taxi för flera tusen ..huset låg 15 min utanför stan med taxi och bott i en barnkammare (våningssäng) med några andra från Miltton Labs..

Några finnar från Miltton i Helsinki bodde också där (jätte trevliga)..släpat dj-rigg i gränderna i Visby, upp och ned med hjälp av taxiChaffisar TAXI kurir PUSs på er..appen funkade i Visby ockå..+ en lokal taxicahffis som ägde fyra bilar..Andreas i love you

Bott i st Karins ruin där Fotografiska haft som utställning IKONER..så bra...Gayfesten på Gutekällaren jag fixade Torsd kväll..toppenSucce,så nästa år bokat redan...Gotalndstidningen fick skriva om det + S.R sände direkt från paraden..

De som skulle ta med folket till ruinen för fortsatt festande, gjorde inte det...skötte inte sin enda uppgift..hahahahah

som ett skämt..Men det kom 8 tappra från Visby gay gegga + en himla massa andra som fyllde ruinen och The Magnettes som varit med hela veckan på olika event gjorde en galet bra konsert..+ de gjorde pop up nummer på bardisken/gayfesten/gutekällaren..

Finns massor att skriva om veckan, och olika händelser....återkommer med bilder,filmer osv. m.m.m

Igår spelade jag på en privat fest..usch vad vidrigt det var,skriver som det är...top 5 värsta spelningen på 8 år..hahahah..

så jevla hemskt, mådde pyton i natt när jag kom hem...pappan på festen började dessutom  kladda på mig...=sant! jag visste f-n inte hur jag skulle hantera det..mamman,vuxna barnen stod liksom 3 m ifårn..jag är tålig som sjuttsingen..men detta...USCH! vuxna och tonåringar på festen...OBS! ingen fancy upperclass familj...ville bara skriva det...

Nää bara glömma, idag blir det lite tvättstuga! sova lite inför gigiet ikväll på Secret Garden...känner mig sönderstressad just nu,men  tack och lov har allt gått bra i Almedalen...men aldrig mera långt utanför stan i en barnkammare, NO thanks! 

dj_leo_b_qx_birka_2016_240.jpg

 

 

 

instagram logo ny

facebook logo

youtube logo