Måndag..

vaknar och är förståndshanidakppad milt sagt..som ni ser på stavningen... lätt ordblind eller stressig.. inte f-n vet jag.. nån "sminkfjolla"sa till nån följande:  Ps:  sminkfjollan har jag dessuotm fixat jobb till flera ggr med bra betalt, en väldigt  duktig sminkfjolla ska tilläggas .. 

Du måste akta dig för Leo, hon FÖRSTÖR drugor...  eh..eh.. drömde om just det i natt, brände dragqueens på ett bål.. de skrek!!! 

Undrar hur många man hjälpt med jobb och hur  många man ALDRIG mera vill jobba med p.g.a  : Psykopat,borderline,alkohol,har inga egna outfits alls, kommer konstant försent droger,efterbliven asbergers syndrom,surmulen överssittarstil,Försäker sno ens kontakter,skvallrig i 180!,maniska ticks som alla stör sig på i 180!!! aldrig tyst, lägger sig i konstan + väldigt ful!!  osv. m.m. Det är tack och lov inte så många,men de som var med i helgen och supportade i prideloungen på megafesteligheterna i Globen Annexet är verkligen Top Noch!  Vi hade kul utan alkohol dessutom, killarna också som var med... NÖJD!  Så rösta på Petter Stordalen Qx gaygala! det har jag gjort... 

Idag: städa upp ! rodda med kvitton,fakturor och massa kläder som ska tillbaks, betala fakturor,handla nödvändigheter + två möten

sovit ut och måste egentligen tvätta... orka mallorca... en bra kommande vecka, dj i helgen Fred,Lörd..  och ledig Söndag!! 

16711529 10154200095826776 2945942382646361374 n

 

 

 

 

 

 

 

instagram logo ny

facebook logo

youtube logo